Panasonic

Panasonics varmepumper er kendetegnet ved høj kvalitet og god ydeevne – vi kalder det simpelthen for topmodellen indenfor varmepumper.

Vi forhandler bl.a.:

CE-serien, som er Nordens mest populære og mest solgte klimaanlæg gennem tiderne. Det er en enkel model uden mange ekstra funktioner – et simpelt anlæg, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Designserien Etherea har en buet og elegant fremtoning, som gør at klimaanlægget får et slankere udseende og dermed synes mindre.

NE/XE-serien er et godt valg for både villa-ejere og sommerhusejere. Denne serie er udstyret med alle Panasonics avancerede klimaanlægsfunktioner, blandt andet en funktion som gør det muligt at køre klimaanlægget i varmedrift +8 eller +10°C. Det giver en god, konstant varme i f.eks. sommerhuset – og holder dermed fugtskader og kuldeskader væk. Modellen har også et unikt luftrensningssystem, som sikrer at indendørsluften altid er ren og frisk. Systemet fanger støv, allergiemner, vira og bakterier. Udover den stilrene hvide Etherea-model findes denne model også med et eksklusivt sølvfinish i XE-serien.

HE-serien er for dig, som vil have maksimal energibesparelse. Disse modeller har markedets bedste virkningsgrad og en varmeeffekt på 3,4kW ved -15°C. Det gør HE9LKE fra Panasonic den luftvarmepumpe, der giver højeste energibesparelse af alle ifølge test udført af Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. HE modellen er udstyret med samme 8 eller +10°C varmefunktion som NE/XE-serien, hvilket gør den ideel til sommerhuse m.v. Ogh så har den Super Alleru-buster filter for et renere og sundere indeklima. Indendørsdelen har et elegant off-white design med elegante afrundede former og komponenter optimeret for høj pålidelighed og ydeevne.

Se flere detaljer, billeder, modeller, specifikation m.v. på www.lmg.nu og www.danmarkspumpen.dk